donderdag 17 november 2016

mGage lanceert Direct Carrier Billing in Nederland

------ PERSBERICHT ------

mGage, The Mobile Engagement Company, lanceert Direct Carrier Billing (DCB) in Nederland en sluit haar eerste klanten succesvol aan. Door de introductie van een ‘one-click’ flow, biedt mGage nu een snellere en eenvoudigere mobiele betalingsmethode, want klanten verrichten nu namelijk minder handelingen in vergelijking met andere betalingsflows.

DCB is één van de snelst groeiende betaalmethoden die bedrijven inzetten voor het verkopen van digitale content en services, zoals video’s, spelletjes, apps, wedstrijden en donaties aan goede doelen. Betalen doe je via de mobiele telefoonrekening (abonnement & prepaid) zonder invoering van bankgegevens, door middel van een directe connectie met het carrier billing systeem.  

De one-click flow van mGage zorgt voor de snelste check-out van gebruikers. Deze vereenvoudiging zorgt voor minder handelingen (overgang van schermen) en daardoor minder belemmeringen om tot aankoop over te gaan. Dit stelt je in staat om betrokkenheid te creëren in een vroeg stadium van de customer journey en te zorgen voor een hogere conversie in vergelijking met andere betaalmethoden, zoals credit card.

Rogier van den Heuvel, VP Benelux & Nordics: "We zijn erg blij om samen te werken met alle mobiele operators in Nederland. Daardoor stellen wij onze klanten in staat om met mobiel betalen inkomsteren te genereren uit miljoenen van hun abonnees. We hebben al jarenlang ervaring met Carrier Billing in de UK. Dat gepaard met onze huidige partnerships met toonaangevende digitale content providers uit diverse sectoren, gaat ons helpen DCB in Nederland snel en succesvol verder uit te rollen.

Met meer dan 15 jaar mCRM ervaring en meer dan 550 rechtstreekse mobiele operator connecties, is mGage marktleider op het gebied van mobiele connectiviteit. Met inzet van de juiste mobiele kanalen (omnichannel strategie) brengen wij bedrijven en organisaties persoonlijk in contact met hun doelgroepen, klanten en/of medewerkers. Of dat nou voor Marketing of Customer Care doeleinden is. mGage maakt deel uit van Vivial, een toonaangevende leverancier van marketing platformen en oplossingen, die naadloze verbindingen tussen onze klanten en die van hun mogelijk maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten