vrijdag 28 augustus 2015

mGage lanceert de Wi-Fi Marketing oplossing voor bedrijven die (gratis) Wi-Fi toegang aan klanten bieden.

Na het succesvol lanceren van de WhatsApp Customer Care dienst introduceert mobiele dienstverlener mGage nu de Wi-Fi Marketing oplossing voor bedrijven die het maximale willen halen uit het aanbieden van gratis Wi-Fi toegang.

Steeds meer bedrijven investeren in een goed en veilig Wi-Fi netwerk en bieden het aan als een gratis dienst aan hun klanten. Met de Wi-Fi Marketing oplossing van mGage kunnen bedrijven nu hun investering terugverdienen en deze gebruiken om zowel de klantervaring te verbeteren als ook de klantbinding te versterken.Het Wi-Fi netwerk kan zo ingezet worden als Marketing kanaal om te communiceren met gebruikers d.m.v. bijvoorbeeld service berichten, informatie en wijzigingen. Daarnaast kunnen er advertenties getoond worden die gekoppeld kunnen worden aan de locatie van de bezoekers zodat de relevantie en conversie wordt verhoogd.

Wi-Fi Marketing biedt veel mogelijkheden voor onder andere Retailers, vliegvelden, stadions, de Travel branche, het Openbaar Vervoer, scholen, hot-spot aanbieders en andere plekken waar veel mensen samen komen. Al deze partijen kunnen hun Wi-Fi gebruikers bereiken met het juiste bericht, op het juiste moment, de juiste plaats, en niet te vergeten - het juiste scherm (mobiel, desktop en tablet). Bovenop deze mogelijkheden kan de Wi-Fi Marketing oplossing ook goed ingezet worden i.c.m. met het mGage campagne management platform voor 1-op-1 mobiele communicatie, de tracking & retargeting tool voor accurate retargeting inspanningen en de rapportage tool voor het meten van het succes.

Rogier van den Heuvel, VP Benelux & Nordics: “Met de unieke Wi-Fi marketing oplossingen van mGage kan je van je eigen Wi-Fi netwerk een uitstekende marketingtool maken. Het kan zo een promotie- of communicatiekanaal worden en tevens ingezet worden als leadgenerator. Deze marketingtool maakt het mogelijk om je klanten te bereiken waar ze steeds vaker te vinden zijn: op een mobiel device. mGage volgt technische innovaties op het gebied van mobiel op de voet. Wij streven er dan ook naar om deze waardevolle innovaties als eerste aan te kunnen bieden aan onze klanten."

Over mGage
mGage is een wereldwijde mobiele engagement provider met ruim 15 jaar aan mobiele CRM ervaring. mGage heeft kantoren in Amerika, India, Griekenland, Engeland en Nederland. Met de mGage Cloud-Based SaaS technologie kunnen bedrijven gepersonaliseerde mobiele communicatie verzorgen met hun omni-channel klanten op het gebied van zowel marketing als customer care. Het campagne management platform, met een set van open APIs, verwerkt maandelijks miljarden berichten. Wereldwijd heeft mGage meer dan 1.000 klanten en werkt samen met meer dan 550 mobiele operators.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten